Prodej rodinného domu 134 m², Moravské Budějovice

5 554 500 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

V obci Moravské Budějovice je k dispozici řadový dům před dokončením, který představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají dům k dodělání a přizpůsobení podle svých představ. Tento moderně navržený dvoupodlažní zděný dům o celkové ploše 134 m2 s prostornou zahradou o rozloze 58 m2 se nachází v malebném prostředí Vysočiny a nabízí ideální spojení mezi pohodlím a přírodou.
Dům je již vybaven venkovní fasádou, okny, dveřmi a úpravami okolí, přičemž jeho hrubá stavba je dokončena. To vám poskytuje možnost dotvořit interiér přesně podle svých přání a představ. Cihelné bloky s nadstandardním zateplením zajistí optimální tepelnou izolaci, zatímco kvalitní plastové profily a trojskla okenních a francouzských oken zajišťují efektivní tepelnou a zvukovou izolaci. Venkovní fólie v moderním šedém provedení dodává domu stylový a současný vzhled. Přípojky elektřiny, vody, kanalizace a plynu jsou již připraveny, což zaručuje komfortní bydlení.
Moravské Budějovice jsou malebným městem v nádherné krajině Vysočiny a jižní Moravy. Díky své strategické poloze máte snadný přístup do měst Znojmo, Třebíč a Jihlava. Nedávno vybudovaný obchvat odvedl dopravní ruch, což zajišťuje klidné a pohodové prostředí. Město nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost včetně mateřských, základních a středních škol. K dispozici je také krásné koupaliště a nový krytý zimní stadion, které nabízejí mnoho možností pro aktivní trávení volného času. Restaurace, sokolské sportoviště a blízká fitness a wellness centra rovněž přispívají ke kvalitě života v této oblasti.
Pokud toužíte po spojení s přírodou a aktivním životním stylem, tento dům je pro vás ideální. V dojezdové vzdálenosti 15 minut se nachází vyhlášená Vranovská přehrada, která vám nabízí příjemné letní zážitky a možnosti vodních aktivit. Okolní malebné vesničky a cyklistické trasy jsou skvělou volbou pro pěší výlety nebo cyklovýlety, což vám umožní plně vychutnat krásu přírody.
Využijte této nabídky a domluvte si osobní prohlídku na které Vám tuto nemovitost rádi představíme.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 51068
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 194 m²
Plocha užitná 134 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Broker Consulting, a.s.

Sdílet nemovitost

TOPlist