Prodej rodinného domu 42 m², Příštpo

549 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

LEXAMO s.r.o.

Biskupice-Pulkov, Pulkov 6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte útočiště od městského ruchu nebo investiční příležitost? Nabízíme k prodeji rodinný dům s potenciálem stát se idylickou chalupou v srdci obce Příštpo. Tato nemovitost je ideální pro kreativní jedince, rodiny hledající klidný venkovský život, nebo jako investice s možností vytvoření útulného rekreačního objektu.

Chalupa k rekonstrukci poskytuje prázdné plátno pro realizaci vašich snů a představ o dokonalém domově. Přípojka na veřejnou kanalizaci je již připravená přímo před domem, což usnadňuje budoucí rekonstrukci. Voda řešena ze studny. Veřejný vodovod vede cca 50 m od domu. Hlavní přívod elektřiny je zaveden, avšak je potřeba dokončit rozvod do rozvaděčů. Hlavní přívod je proveden v mědi, vnitřní rozvody jsou v hliníku. Vnitřní prostory jsou připraveny na kompletní rekonstrukci, což Vám umožní upravit dispozice a design podle vlastních představ.

Příjemný dvorek nabízí soukromí a prostor pro odpočinek, zahradní grilování nebo letní večery u ohně.

Obec Příštpo nabízí klidné a přátelské prostředí, obklopené přírodou a s rychlým přístupem k místním službám. Nedaleko se nachází smíšené zboží, zastávka autobusu a multifunkční hřiště.

Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří si chtějí užívat klidu venkovského života s možností přizpůsobit si interiér i exteriér dle vlastních představ. Nechte se inspirovat okolní přírodou a proměňte tento dům ve svůj vysněný domov nebo útulnou chalupu pro víkendové pobyty.

Pro více informací nebo domluvení osobní prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Jsme zde pro Vás, abychom odpověděli na všechny Vaše dotazy a pomohli Vám udělat první krok k vlastnictví této jedinečné nemovitosti.
S výhodným způsobem financování vám rád pomůže náš finanční specialista.
Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 133
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 96 m²
Plocha užitná 42 m²
Plocha zastavěná 54 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

LEXAMO s.r.o.

Biskupice-Pulkov, Pulkov 6

Zobrazit kompletní nabídku RK

LEXAMO s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist